Флакони под налягане

ФЛАКОНИ ПОД НАЛЯГАНЕ И СПЕЦИАЛНИ ЦИЛНДРИ

Цилиндри със специален размер - Цилиндри със специален материал - Цилиндри със специално изискване - Инсталации за клиенти - Опции за телеметрия - Търговски оферти

ФЛАКОНИ ПОД НАЛЯГАНЕ

Чистите газове и газовите смеси се доставят обичайно в 10 или 50-литрови бутилки напълнени под високо налягане. Но за някои приложения са необходими само малки количества газове; За много тестове или измервания, въпреки това газовете се изискват само в минимални количества. Останалият в бутилките газ става неизползваем..

Специално за проверка на неподвижни сензори за мониторинг на околната среда, използването на големите бутилки често е твърде неудобно. За тази цел Месер разработи продуктова гама за безопасна и удобна работа на място – ФЛАКОН ПОД НАЛЯГАНЕ.

Стандартната програма обхваща чисти газове, както и тестови газови смеси за няколко цели. Може да се ползва за калибриране или тестване на сензори за наблюдение на околната среда в опасни зони или на работното място, може да се ползва за тестване на измервателни устройства за емисии от автомобилни отработени газове, необходимите калибриращи газове могат лесно да се носят в удобни флакони под налягане.

Предимствата на флаконите под налягане са: The advantages of pressure cans are :

· Малки, леки и удобни

· Може да се съхраняват почти навсякъде

· Лесни са за транспортиране

· Боравенето с тях не може да бъде по-лесно

МАЛКИ СТОМАНЕНИ ГАЗОВИ БУТИЛКИ И КЛИЕНТСКИ РАЗМЕРИ

 

ПРАВИЛНАТА СИСТЕМА ЗА СНАБДЯВАНЕ

За безопасно изтегляне на газове от бутилки със сгъстен газ, налягането на пълнене трябва да се намали до желаното работно налягане. За флаконите под налягане малки стоманени бутилки предлагаме адаптирани клапани и регулиране на налягането.

За повече информация изтеглете съответната листовка или потърсете за разговор с един от нашите експерти

СПЕЦИАЛНИ ГАЗОВЕ

СПЕЦИАЛНИ ГАЗОВЕ

Имате високи стандарти? Ние също. Специални газове от Messer

Контактна форма за страници

Свържете се с нас

Формуляр

Форма за контакти

shopregister.error
Съгласявам се с GDPR политиката на Messer Group. Мога да оттегля съгласието си по всяко време.
Текст за идентифициране Обнови CAPTCHA