Internet explorer not supported - Please switch to Edge, Firefox, Chrome, Opera or other browser and improve the safety of your navigation

Навигационното меню

Газове за заваряване и рязане от Месер България - Messer Bulgaria EOOD

Трасирана

ГАЗОВЕ ЗА ЗАВАРЯВАНЕ И РЯЗАНЕ

ГАЗОВЕ ЗА ЗАВАРЯВАНЕ И РЯЗАНЕ

Газове за заваряване - Рязане - Оборудване - Консултации - Поръчки и доставка

ГАЗОВЕ ЗА ЗАВАРЯВАНЕ


Заваряването на високо- , ниско- , и нелегирани стомани или цветни метали с най-подходящия защитен газ гарантира добър провар, намаляване до минимум на шлаката и пръските, гладка повърхност и отлични механични показатели на шева.

Месер е компетентен и надежден партньор в заваряването, независимо от използвания метод. Дългогодишната ни изследователска дейност доведе и до забележителни резултати както в аутогенното, така и в плазменото и лазерно рязане.

Освен най-ефективната технология според потребностите на клиента Месер предлага още приложно оборудване и консултации по всички възникнали въпроси от наши и чужди специалисти.

Технологии на заваряване 


Технологията за заваряване обхваща много широк спектър от процедури. Стандартът DIN EN 4063 дефинира над 100 различни метода на заваряване. Гамата от газове и приложения, които Messer ви предлага в тази област, е разнообразна.

Защитните газове за заваряване обикновено се използват в процесите на кислородно гориво, при които се използват смеси от горивен газ / въздух или за предпочитане смеси от горивен газ / кислород. Защитните газове за заваряване също са незаменими при дъговото заваряване, където необходимата топлинна енергия за процеса идва от дъга. Същото се отнася за TIG и MIG заваряване, където газовите смеси доминират на днешния пазар. Тези смеси включват редица възможни компоненти, включително аргон и CO2, както и кислород, хелий, водород и азот.

Голямо разнообразие от тези стандартизирани газови смеси вече се предлага за гореспоменатите приложения. Messer продава гамата си от защитни газове за заваряване в ясно структурирана система, използвайки стандартизирани имена за цялата група, които се основават на обработваните материали:

Ferroline  - Защитни газове за обикновени и нисколегирани стомани
Inoxline - Защитни газове за високолегирани стомани и сплави на основата на Ni
Aliline - Защитни газове за алуминий и цветни метали

Консултантската услуга на Messer за защитни газове за заваряване с удоволствие ще ви покаже кой защитен газ е правилният за вашето приложение: в лична консултация и чрез демонстрации на място.

Актив издател

Статии

Контактна форма за страници

Свържете се с нас

Формуляр

Форма за контакти

There has been an error processing your registration. Please double-check the information entered.
Съгласявам се с GDPR политиката на Messer Group. Мога да оттегля съгласието си по всяко време.
Текст за идентифициране Обнови CAPTCHA

Вложени приложения

Брошури

Aluline_en.pdf

Inert gas welding of aluminum alloys

Addline_en.pdf

3D printing of metals

Lasline, Nitrocut, Oxycut _en.pdf

Gases for laser cutting

Брошури

Inoxline_en.pdf

Inert gas welding of high-alloy materials

Ferroline_en.pdf

MAG welding of unalloyed steels

Formieren_de.pdf

От Messer Group