Трасирана

Gas Scout: Съветник за заваряване

Gas Scout: Съветник за заваряване

Намерете най-подходящия газ за заваряване само с няколко клика

Gas Scout: Съветник за заваряване

Потребителите в технологиите за заваряване и рязане често са изправени пред предизвикателството да намерят правилния от множеството защитни заваръчни газове.

Има много параметри, които трябва да се вземат предвид. Точно тук помага Gas Scout, съветникът за газове за заваряване на Messer. Просто изберете вашия материал, метод на заваряване, позиция на заваряване и други променливи. Само след няколко щраквания Gas Scout ще ви покаже резултатите за стандартните газове. Освен това ще видите и препоръчителните смеси на Messer за защитни газове, които предлагат съответните предимства по отношение на скоростта и резултатите на заваряване.

Не на последно място, Gas Scout ви предлага достъп до много полезни документи: например видеото за настройка на количеството защитен газ или брошури в PDF формат относно позициите на заваряване или причините за замърсяване със защитен газ.

Между другото, Gas Scout е също толкова лесен за използване на смартфон, колкото и на настолен компютър.

Моля, щракнете върху „Разбирам“ по-долу, за да използвате Gas Scout – вашият съветник за газове за заваряване.

Gas Scout

изключено от отговорност

Нашите "препоръки" са продукти, които са валидни за избраните от вас параметри и са особено подходящи. Ако има други параметри, които не са изброени от приложението или които не сте взели предвид, други продукти също може да се считат за подходящи или дори необходими. Освен това винаги трябва да вземете предвид вътрешнозаводски процедури, одобренията на процеси или други стандарти и разпоредби. Това означава, че могат да бъдат посочени определени продукти, които, разбира се, не са отменени от нашите препоръки. Моля, имайте предвид, че не можем да поемем никаква отговорност, ако бъде прието неправилно предложение или ако неизвестни условия или процедури налагат избор на различен защитен газ. При никакви обстоятелства не носим отговорност за щети или загуби, които потребителят може да претърпи, ако не отрази препоръките, представени в нашето приложение, прилага ги неправилно или не вземе предвид други разпоредби и т.н.

Gas Scout

Търсите подходящ защитен газ? Въведете параметрите на вашата задача за заваряване, ние ще ви изведем на прав път.

Други продукти по заявка

За контакт: Иван Зюмбюлев, E-Mail: ivan.zyumbyulev@messer.bg, тел.: +359886317426

Ihre Auswahl

Werkstoff
Schweißverfahren
Schweißposition
Oberflächenzustand
thickness

Ergebnisliste

Wir empfehlen Ihnen für die vorgenommene Auswahl folgende Schutzgase:

Standardgase

Title

Bezeichnung:
Zusammensetzung:
Bemerkung:

Gas Scout 2

Контакт

Имате въпроси? Свържете се с нас.

За контакт: Иван Зюмбюлев,

E-Mail: ivan.zyumbyulev@messer.bg, тел.: +359 886 317 426

Ще се радваме да помогнем.

 

 

Контактна форма Gas Scout

Статии